Sök evenemang
Ort:
Kategori:
Från:
Till:
Fritext:

Tipsa om ett evenemang här. 
Doug Seegers
2017-08-17 - 2017-08-17
Tid: 19.30
Plats: Jazzens museum, Strömsholm
Pris: 395 kr

Äntligen till Jazzens Museum!
I slutet av maj släpptes Doug Seegers nya album ”Doug Seegers sings Hank Williams” och i juni åker han ut på sin sommarturné som tar honom runt hela Sverige på över 60 spelningar tillsammans med sitt fantastiska band!
Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i ”Jills Veranda” har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Som sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med såväl duettalbum med Jill Johnson som sitt jul-album. Han har gjort hundratals konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat.
Doug Seegers framgångssaga fortsätter, det tyckts inte finnas något slut på all den kärlek som svenska folket känner för den tidigare hemlöse mannen från Nashville, som av en slump upptäcktes på gatan av Jill Johnson och Magnus Carlson under inspelningen av SVT:s ”Jill''s Veranda”.

Ytterligare information

Bookmark and Share

Tillbaka