Sök evenemang
Ort:
Kategori:
Från:
Till:
Fritext:

Tipsa om ett evenemang här. 
Sommarlovslajv på biblioteket
2017-08-15 14 - 2017-08-15 16

För dig som är 9-12 år och aldrig fick ditt Hogwartsbrev ges den 15 augusti en chans att delta i ett magiskt lajv på biblioteket.

I slutet av sommarlovet har du chansen att i två timmar få uppleva spänningen från Harry Potter-böckerna i ett magiskt äventyr på biblioteket. Vi välkomnar barn mellan 9 och 12 år som vill prova på att lajva.

Kom och var med i ett levande rollspel på Hallstahammars bibliotek arrangerat tillsammans med LajvVerkstaden, onsdag 15 augusti klockan 14-16.

På lajvet kommer du få rollspela en magiker som kommit in på den magiska skolan Draupner. Du ska tillsammans med dina blivande kamrater mötas på biblioteket för att handla böcker inför skolstarten. Varför är det trollkarlar och häxor på biblioteket? Varför känns det som att allt inte står riktigt rätt till? Något mystiskt är i görningen.

Innan du går hem kommer du ha varit med om magi, kraftfulla ritualer och ha löst ett mysterium.

Antalet platser är begränsat, så du måste anmäla dig till maria.stahl@hallstahammar.se. Observera att du som deltog under påsklovslajvet automatiskt hamnar på reservlistan nu. Detta för att flera ska få chansen att vara med.
Bookmark and Share

Tillbaka