Sök evenemang
Ort:
Kategori:
Från:
Till:
Fritext:

Tipsa om ett evenemang här. 
Öppet hus - vill du påverka besluten i kommunen?
2017-11-30 18:30 - 2017-11-30 20:00
Plats: Eldsbodahuset
Pris: 0

Vill du vara med och påverka besluten i din kommun?
Vill du engagera dig för ett bättre och tryggare samhälle?
Brinner du för att ge bättre förutsättningar för våra barn i skolan eller en mer tillgängligare vård i din kommun? Välkommen till ett öppet möte för er som vill vara med och påverka.

I augusti i år höll Alliansen ett öppet möte gällande tryggheten i samhället. Vi såg och ser fortfarande en oroande utveckling och blev tillsagda av ledande politiker att inte ha flera orosmöten. Vi i Centerpartiet är oroliga över den utveckling vi ser i samhället. Oro är även en drivkraft att försöka förändra något i samhället. Därav så vill vi få fler engagerade i politiken för vårt fina Hallstahammar. Men allt handlar självklart inte om tryggheten utan det handlar om att vi ska få en förstklassig skola med bra betyg till alla elever, bra och frisk mat i skolan och på våra boenden. Våra seniorer ska kunna känna att de har en plats i kommunen ex med framtida satsningar på trygghetsboenden etc. Vi ska ha engagerade och stolta lärare, och vårdpersonal som anger att de jobbar i Sveriges bästa kommun. Att Hallstahammars kommun är Sveriges bästa arbetsgivare. Vi ska ha tillgängliga och säkra vägar och gator, samt möjlighet att ta sig till alla orter i kommunen med cykel eller promenader. Ett lukrativt förenings- och näringsliv där vi ska främja och stimulera jobb och företagande samt intressera våra barn och ungdomar till kultur, aktiviteter och förbereda dem för ett långt och friskt arbetsliv.

Välkommen till en fikastund med dina frågor och funderingar och vi tar emot era förslag och idéer.

Centerpartiet kommer under denna tid prata om vårt valprogram för 2018 samt så kommer det finnas en förslagslåda där du kan lämna dina synpunkter med dina idéer till oss. Ingen anmälan krävs.
Kontaktperson: Anna Gunstad Bäckman Tel: 070-7399296
Bookmark and Share

Tillbaka